Algemene voorwaarden 2024

Bij inschrijving via een inschrijfformulier,app of aanmelding per mail gaat u akkoord met de voorwaarden.

Materiaal Nagelcursussen:
Voor alle nagelcursussen dient u zelf een oefenmodel mee te brengen.

Inhalen van de lessen:
Mits tijdig doorgegeven (48 uur vooraf), behoudt u het recht om betaalde cursusdagen (bijv. door vakantie of ziekte) in te halen hetzelfde kalenderjaar als waarin u gestart bent.
Bij te late afmelding zijn wij genoodzaakt om bij deze in te halen les, een extra cursusdag in rekening te brengen, oftewel een cursusdag af te schrijven!

Cursusgeld:
Om verzekerd te zijn van deelname dient u naar ons te mailen of appen. 
Na het ontvangen van uw inschrijving nemen wij contact met u op om de datum/data te bespreken, daarna krijgt u een bevestigingsmail/app. Zodra de betaling binnen is, bent u officieel ingeschreven (zie ook ‘betaalmogelijkheden’). Bij een te late betaling zal de cursus worden geannuleerd. Graag ontvangen wij tijdig bericht van u als u de cursus wilt annuleren voordat u betaald heeft, dan houden wij niet onnodig plek vast. 
 
Betalingen:
Het bedrag dient uiterlijk 14 dagen van te voren worden betaald. Wanneer u vrijwel direct kunt beginnen, betaald u ook direct. Bij te late betaling wordt de cursus en/of opleiding geannuleerd.
Let op! : Bij afmelding na betaling van de cursus, krijgt u het geld niet terug. 
U kunt op een andere datum(wel van hetzelfde kalenderjaar als van de betaling) de les inhalen. Het cursusgeld wordt niet terugbetaald.

Oefenmodellen:

U heeft voor elke cursus een model nodig tenzij anders wordt aangegeven.

Oefenmodellen nagelcursussen:
U bent zelf verantwoordelijk voor het inplannen en regelen van uw oefenmodellen!
Laat het op tijd weten wanneer u geen model kunt vinden, dan kunnen wij er misschien eentje regelen.
Zorg ook voor reservemodellen voor uw thuisoefening, want thuisoefening betekent, de praktijk thuis uitoefenen.
Mocht uw model voor de les afzeggen is dit GEEN reden om de les te annuleren, zorg daarom ook in zulke situaties voor een reservemodel.
  
Dagcursussen:
Bij dagcursussen zal de lunch NIET door Drezd worden verzorgd, wel koffie en thee.

Producten:
Producten kunnen niet worden geruild, tenzij het ongeopend is. Geldteruggave is niet mogelijk. Alle producten worden getest door Drezd!
Er zit een half jaar garantie op elektrische apparaten, bij defect zal deze naar onze leverancier opgestuurd worden en gemaakt worden. 

Tot slot:
Het is niet toegestaan een vriend of vriendin in de cursusles mee te nemen, dit omdat het anders te druk wordt en Drezd is van mening dat onze cursist de volle aandacht verdient.