WIMPEREXTENSIONS ONE BY ONE. (

Mooie lange wimpers zonder make-up, wie wil dat nou niet? Wimperextensions zijn van synthetisch materiaal, blijven zacht aanvoelen en zijn niet van echt te onderscheiden. Wimperextensions blijven wekenlang zitten, zijn watervast en belemmeren u niet in uw dagelijkse bezigheden zoals bijvoorbeeld douchen of zwemmen.

Deze cursus is geschikt voor iedereen, vooral als uitbreiding voor je salon. Wimpers maakt het uiterlijk af, het geeft je uitstraling nét iets meer look.


Met de one by one wimpers bereikt u het mooiste resultaat. De losse haartjes worden 1 voor 1 op de bestaande wimpers geplakt. De behandeling kost wel meer tijd dan de wimpers met losse plukjes maar heeft daarentegen ook weer langere duurzaamheid en natuurlijkere resultaat.


Een ervaren docente leert u op professionele wijze het verantwoord opzetten van wimperextensions en het verwijderen ervan. Zonder dat het schade oplevert aan uw eigen wimpers.


De cursus kunt u overdag of 's avonds volgen.


Cursusgeld: 139,- 

Kosten pakket (van Star Look Lashes, genoeg voor ong. 10-15 klanten): 103,30 


Wimperlijm
2 Pincetten
Lashes
Wimperborsteltjes
Speciale tape
Remover
PadsWil je deze cursus volgen zonder pakket? 
Dan kan je er ook voor kiezen om onze materialen te gebruiken, kosten daarvan zijn: 10,-Deze cursus heeft nu ook een vervolg! Kijk op Refill (vervolg one by one)