CURSUSINFO


Onze opleidingen en cursussen worden regelmatig vernieuwd volgens de laatste trends en verbeterd door te luisteren wat klanten willen.
Wat begon met 1 cursus, is uitgegroeid tot een brede keuze: van haarknippen tot nagelstyling.....


Onze cursussen zijn praktijkgericht en kort, dit laatste is mogelijk omdat wij privéles geven zodat de aandacht optimaal is voor u alleen. Door onze speciale formule zal u in een korte tijd genoeg leren om zelfstandig te werk te gaan. Mocht u na het behalen van de cursus nog twijfelen, dan kunt u altijd terugkomen met een model om het nog een keer door te nemen. Dit uiteraard geheel kosteloos.


Onze docente is al meer dan 23 jaar gediplomeerd KOC kapster en volgt continue trainingen. Voor nagelstyling is ze als docente vakkundig opgeleid en ook hierin heeft ze diverse verschillende trainingen gevolgd in het binnen- en buitenland, ook ruime ervaring biedt kwaliteit in het nagelvak.


In deze moeilijke tijd waar veel leuke dingen te duur zijn, blijft Drezd lage prijzen houden. Bespaar op de kapper en knip uw gezin zelf, verdien een extra zakcentje bij met de opleiding nagelstyling, ga creatief te werk met de cursus nailart of breid je salon uit met de cursus wimperverlenging. 


Komt u van ver en wenst u een aangepaste cursus of meerdere cursussen op 1 dag? Alles is mogelijk! Vandaar ook onze slogan: Cursussen op maat!
Informeer gerust naar de cursussen.
Vragen zijn altijd welkom!